merkki

Hautaustoimisto

Elämän palvelua surun kohdatessa

Katso video
Palvelemme omaisia kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa.

Tavoitteemme on auttaa läheisiä järjestämään hautajaiset, jotka jäävät kauniina muistona mieleen. Olemme vuosikymmenien toiminnassamme panostaneet henkilökohtaiseen ja korkeatasoiseen palveluun, jonka perustana on vainajien ja omaisten kunnioittaminen.

Avuksi hautajaisten suunnitteluun

Olemme osa Memoria-hautaustoimistojen ketjua. Memorian sivuilta löydät hyödyllistä tietoa hautajaisjärjestelyistä. Sivulta löydät hinnat myös Kaijan Kukan hautauspalveluille.

Surulaitteet

Osanottokimput, hautajaiskukat ja koristelut

Ota osaa suruun kukkasin ja suunnittele hautajaisiin sopiva kukkalaite tai kimppu liikkeessämme. Verkkokaupasta löydät ideoita ja hintoja surukukille ja sieltä voit halutessasi tilata surukukat myös toimitettavaksi.

Saattokuljetukset

Hoidamme saatto- ja siirtokuljetukset asianmukaisella autokalustolla arvokkaasti ja luotettavasti.

Kaikki vainajan kuljetukset ja saattamiset kauttamme. Tutustu lisää hautajaiskuljetuksiin ja saattamisiin Memorian sivuilla

Arkut, Uurnat ja Hautakivet

Tutustu mallistoon

Liikkeessämme pääset tutustumaan valikoituihin arkkumalleihin ja SHT-tukun omilta sivuilta löydät laajan valikoiman tilattavista arkuista ja uurnista. Meiltä voit tilata myös hautakivet, hautamuistomerkit, reunakivet ja laatat Lapin Kivituotteen valikoimasta. Muistomerkkien asennukset meidän kauttamme kaikille Ylä-Lapin hautausmaille.

Hautajaisten suunnitteluun apua verkkopalvelussa

Memorian sivuilla olevalla sovelluksella voit suunnitella toivomasi järjestelyt hautajaisille. Tehtyäsi valinnat palvelussa, Kaijan Kukasta otetaan sinuun yhteyttä ja käydään suunnitelma läpi kanssasi. Annamme sen jälkeen lopullisen tarjouksen toivomasi kokonaisuuden kustannuksista.

Ota Yhteyttä

Yhteystiedot

Aukioloajat

Some