merkki

Meistä

Aidosti kukkakauppa

Pieni kukkanen soi korvissani, se on meidän kukkatarinaa.

Pienen kukkasen tarina alkaa kaukaa, äidin kertomana se kulkee minussa. KaijanKukan tarina on kolmen polven elämäntyötä, uskoa, valoa, luottamusta, yrittäjäarjen puurtamista, tuhansia uusia kohtaamisia, ilon ja surun elämistä, rakkautta työhön. Lapin laajan alueen tuntemista, asiakkaitten palvelemista. Olemme saaneet tehdä tätä koko sydämellä vastuullisesti, inhimillisesti ja ennakkoluulottomasti.

Minä olen pian viisikymppinen yrittäjä ja äiti. Olen aloittanut hommat kukkakaupassa kaksiviikkoisena, pian olin innokas partiolainen, päiväkodissa ihastuin tulevaan mieheeni, lukion jälkeen lähdin hakemaan kaupallista oppia Tornioon. Sahasin Ivalon, Tornion ja Kempeleen väliä muutaman vuoden. Ivaloon oli aina kiire tulla töihin.

Liiketalomme on keskellä kylää, nelostien varrella. Haluan, että liikkeeni on minun paratiisi. Olen pitänyt yllä hyvää osaamista, käsityöni näkyy täällä vahvasti. Lapin kaunis ja karu, aina vaihtuva luonto on vahva innoittaja, loppumaton ahaa ajatusten antaja. Olen saanut hyvän joukon piipahtamaan liikkeeseeni kokeakseen Lapin lumoa, Lapin taikaa. Olen saanut kokea onnistumisen iloa. Onnea on myös kuulla, kuinka morsiuskimppu oli vielä ihanampi kuin osasin unta nähdä tai kuinka kukkalaite oli niin isän näköinen. Kukat ovat ainutkertaisia, siihen hetkeen tarkoitettuja, ne ovat iso osa ihmisen juhlaa ilossa ja surussa. Haluan olla tekemässä asiakkaan tärkeästä päivästä kauniin ja ainutkertaisen.

Kaijan Kukka Instagrammissa

Julkaisemme Instagram-sivuillamme kuvia tämän hetken töistämme

Yhteistyössä

Memoria-perhe on valtakunnallinen vuonna 1991 perustettu 31 suomalaisen hautataustoimiston omistama yhteistyöverkosto. Jokainen Memoria-liike on täysin riippumaton, itsenäinen yritys. Suurin osa meistä on pitkään alalla toimineita, perinteikkäitä pieniä perheyrityksiä.

eKukka.fi verkkokaupassa voit tilata kukat valmiista ehdotuksista eri tilanteisiin tai antaa floristille vapaat kädet kimpun suunnitteluun kauden kukista. Kaijan Kukan toimitusalue kattaa laajasti pohjoisimman Lapin. Palvelusta näet tarkan toimitusalueen.

Interflora on tunnettu, ympäri maailman kukkatervehdyksiä välittävä toimija. Kaijan kukka on kuulunut toiminnan alusta asti Interfloraan ja se täydentää upeasti liikkeen kokonaispalvelua.

SHT-tukku on laadukas, suomalaista työtä ja perinteisiä käsityötaitoja arvostava arkkujen ja uurnien valmistaja. Valikoima arkuista ja uurnista löytyy verkkosivuilta.

Lapin Kivituote on Rovaniemellä sijaitseva, Suomen pohjoisin kiviveistämö. Perinteikkään veistämön valikoimaan kuuluvat hautakivet, lisänimikaiverrukset ja muistomerkit.

Suomen Hautaustoimistojen liitto vaalii suomalaista hautauskulttuuria, kehittää liiton jäsenten ammattitaitoa ja toimii jäsentensä edunvalvojana. Liiton sivuilta löydät myös hyödyllisiä ohjeita ja neuvoja hautajaisjärjestelyihin.

Ota Yhteyttä

Yhteystiedot

Aukioloajat

Some